Yahoo släpper sin omdesignade Messenger-app för skrivbord

Yahoo släpper sin omdesignade Messenger-app för skrivbord

Yahoo MessengerFörra året meddelade Yahoo att de släppte en redesignad Yahoo Messenger. Den nydesignade plattformen lanserades ursprungligen för iOS- och Android-enheter, liksom för webbversionen av Yahoo Messenger. Men om du alltid har föredragit inbyggd skrivbordsprogramvara har du tur eftersom skrivbordsversionen av den förnyade Yahoo Messenger sedan dess har lanserats.

I ett meddelande på Yahoos Tumblr-sida står det: “Idag är vi glada att meddela att du kan njuta av alla dessa funktioner som du har lärt känna och älska i vår helt nya Yahoo Messenger-app för Windows och Mac.” I grund och botten om du har använt appen på din mobil och på nätet kommer skrivbordsversionen att vara liknande.

Detta påminner lite om WhatsApp som först lanserades på mobilen, följt av webben och sedan skrivbordet. Det här kan vara till nytta om du hellre inte vill att din webbläsare ska vara öppen hela tiden, och om du inte vill behöva fortsätta kontrollera din telefon och svara på meddelanden om du redan är framför datorn.

Desktop-appen kommer också att få unsend-knappen som i princip låter användare ta tillbaka det senaste meddelandet de skickade. För dem som är intresserade av att ladda ner appen för sig själva, gå vidare till Yahoo Messenger-webbplatsen för mer information.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Apps och Yahoo.