Yahoo View är en ny TV-tittande webbplats lanserad med Hulu

Yahoo View är en ny TV-tittande webbplats lanserad med Hulu

yahoo-vy
Yahoo tillkännagav idag en utvidgning av sitt distributionspartnerskap med Hulu när företaget introducerade en ny TV-upplevelse som heter Yahoo View i samarbete med online-videostreamingtjänsten. Yahoo View är nu ett av de enda sätten att titta på Hulus filmer och TV-program gratis när online-streamingföretaget växlar för att stänga av sin kostnadsfria tjänst och i första hand fokusera på sin prenumerationstjänst.

Yahoo View gör det möjligt för användare att titta på de senaste fem avsnitten från några av de bästa showerna från nätverk inklusive NBC, ABC och Fox åtta dagar efter att de sändes för första gången. Yahoo lovar otaliga TV-program, filmer, anime, koreanskt drama, brittiskt och latinoinnehåll samt klipp och annat innehåll på Yahoo View.

Yahoos Tumblr är hem för många dedikerade fansamhällen, och det är därför inte förvånande att den här nya TV-upplevelsen också är kopplad till Tumblr. Användare kommer att kunna ta sin upplevelse vidare genom att bläddra bland foton och GIF från Tumblr fandom.

Den nya webbplatsen har också ett avsnitt “bortom avsnittet” som visuellt låser förbättrat innehåll som kan avslöja spoilers om videon som spelas för närvarande och har bild-i-bild-vy så att användare kan fortsätta titta medan de surfar på annat innehåll utan att behöva lämna skärmen.

Innehållet som Hulu tillhandahåller på Yahoo View kommer att stödjas av annonser så kom ihåg det. Yahoo View finns nu på skrivbordet och mobilapparna för iOS och Android kommer att släppas inom en snar framtid.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om underhållning, Hulu och Yahoo. Källa: investor.yahoo.net