Yahoo! WebPlayer beta lanserades

Yahoo! WebPlayer

Yahoo!  WebPlayer

Yahoo! har just meddelat lanseringen av den första betaversionen av Yahoo! WebPlayer. En utveckling av Yahoo! Media Player, det är en flexibel och universell mediaspelare som gör det möjligt för människor att låta läsare lyssna på musik eller titta på videor på sina webbplatser. Allt du behöver göra är att lägga till en kodrad på din sida och användare kan enkelt komma åt spelaren som låter dem visa och lyssna på allt multimediainnehåll på sidan. Så här är Yahoo! WebPlayer fungerar:

Efter att spelaren har lagts till på en webbplats, när en sida laddas, skannar spelaren sidinnehållet och lägger till uppspelningsknappar bredvid “spelbara” objekt. Spelbara objekt kan vara referenser till media som stöds eller specifika igenkända termer, till exempel filmtitlar. När du väl har klickat på kommer en uppspelningsknapp att öppna en smidig spelare på sidan som strömmar alla upptäckta spelbara objekt som en enhetlig spellista.

Med användning av Yahoo! WebPlayer, det finns inget mer behov av att störa din sida med fula inbäddade spelare eller länkar till externa spelare när du delar låtar eller videor. Låter som en bra idé för webbplatser som delar mycket innehåll. Om du vill veta hur du implementerar Yahoo! WebPlayer på din webbplats, gå bara till Yahoo! utvecklarwebbplats för mer information.

Filed in Web. Läs mer om Beta och Yahoo.