Yelp kommer snart att göra dig i kö för restauranger

Yelp Picks Up Eat24

yelp-logotypVissa platser är bara så populära att det alltid finns en kö utanför dörren. Ibland kan det inte vara till hjälp att vänta i kö, men på dagar som är för heta eller nätter som är för kalla kan det vara ganska plågsamt, men oroa dig inte för foodie-läsare, det verkar som om Yelp har planer på att hjälpa dig att göra alla köer på för din räkning.

Detta är tack vare ett nyligen samarbete mellan Yelp och Nowait, där det gör det möjligt för Yelp-användare att kontrollera närliggande restaurangers väntetider och köa dem fjärr / virtuellt. Det betyder att om kön är lite för lång för din smak kan du alltid hoppa över till ett närliggande kafé, hoppa in i den virtuella kön och njuta av din latte tills det är din tur.

När bordet är klart för dem får användarna ett textmeddelande på sina telefoner som meddelar dem. De kan till och med sms till restaurangen för att meddela dem om de kan komma sent, så restauranger kan bestämma om de vill hålla bordet åt dig eller inte. Förvänta dig dock inte att den här funktionen ska bakas till Yelp ännu.

Enligt Nowait kommer integrationen i Yelp bara att komma under de närmaste månaderna och just nu finns det inga specifika tidsfrister så användare måste bara hålla ett öga på det för när det så småningom släpps.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om appar och Yelp.