Yoono: lättare med en Shopping Widget och stöder IE, Imeem och MySpace.

center>Yoono: snabbare med en Shopping-widget och stöder IE, Imeem och MySpace

Jag har varit en Yoono-användare ett tag och jag väntade på den här nya versionen. Yoono är en Social Aggregator integrerad som en sidofält i webbläsaren som jag främst använder för att uppdatera min status på olika sociala nätverkswebbplatser, få omedelbara twittervarningar, lyssna på slumpmässig musik och allt detta medan jag surfar på nätet. Jag försökte Twhirl vilket är väldigt bekvämt att uppdatera Twitter och visa Twits, men jag var tvungen att avinstallera Adobe Air från min Mac eftersom det orsakade för många konflikter med andra applikationer. Yoono har mycket fler funktioner som chatt över ett stort antal IM-klienter, direkt mediedelning via IM, webbupptäckt och innehållsrekommendation baserat på beteende, bloggning med mera … Yoonos tidigare version för Mac krävde för mycket av processorns resurser och andra gränssnittsfrågor behövde också åtgärdas. Den nya versionen är lättare, enligt Yoono-teamet, och har nya funktioner:

Shopping-widget
Det genererar produktrekommendationer genom att analysera nyckelord från användarens webbläsningsmönster. Användare kan köpa artiklar från amazon.com, Buy.com, eBay och Shopzilla direkt från Yoono-baren. Shoppingwidgeten kommer att finnas tillgänglig den 24 november.
Stöder Internet Explorer (slutligen) sociala nätverk och social musik
Nu kan användare komma åt sin MySpae-profil från Yoono-baren och lyssna på deras musik från den integrerade Imeem-widgeten.
Gränssnittsfärg anpassning
Användare kan välja mellan 4 olika färger för Yoono-gränssnittet.

Obs: Jag kunde inte testa det, jag hade bara en demo.

Arkiverad i topphistorier> Webb ..