Young Han Solo Actor Confirmed

Young Han Solo Actor Confirmed

ung-han-solo
Många döda Star Wars-fans kan inte föreställa sig någon annan än Harrison Ford som skildrar vår favorit galaktiska smugglare men en fristående film med fokus på Solo produceras och Ford kan verkligen inte spela en yngre version av smugglaren så en ny skådespelare måste vara kasta. Det har äntligen bekräftats i dag vem som ska spela den unga Han Solo i den kommande filmen.

Tidigare rapporter tyder på att skådespelaren Alden Ehrenreich var inblandad i slutförhandlingar med studion för att skildra en ung Han Solo i den nya filmen. Rollbesättningen var ett av flera meddelanden som gjordes idag på Stars Wars Celebration.

Phil Lord och Christopher Miller, regissörerna för den kommande filmen, avslöjade under en panel att de prövade mer än 3000 skådespelare för denna avgörande roll och slutligen landade på Alden Ehrenreich som deras val för Solo.

Ehrenreich var bokstavligen den första skådespelaren som regissörerna prövade för denna roll och han var inte deras slutliga val. Han ombads att screena test flera gånger, även tillsammans med Chewbacca, innan beslutet fattades.

Nu när regissörerna har spelat den avgörande rollen kan de få arbeta med de andra viktiga aspekterna av den här filmen. Det kommer att dröja en stund innan den här filmen är redo att släppas men åtminstone nu vet vi vem som kommer att spela den unga Han Solo i filmen.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om underhållning, Han Solo och Star Wars. Källa: deadline