YouTube Red och Google Play Music gratis testperiod förlängd till fyra månader

YouTube vill ha rätt att streama TV-program och filmer [Rumor]

youtube red
Du kanske inte är för benägna att betala 9,99 USD per månad för YouTube Red, en tjänst som ger annonsfri åtkomst till YouTube, men du kan få allt YouTube-innehåll gratis om du bara läser igenom vissa annonser, trots undantag för vissa originalserier . Koppla ihop det med ett abonnemang på Googles musikstreamingtjänst och du kan lockas, och om du fortfarande inte är övertygad, kommer Google att ge dig en fyra månaders gratis testperiod för att kolla in båda tjänsterna.

Google erbjuder denna fyra månaders kostnadsfria testversion av YouTube Red och Google Play Music som ett kampanjerbjudande för att fira 4 juli, provet är helt gratis i fyra månader.

En månadsprenumeration på både Google Play Musik och YouTube red kostar 9,99 dollar per månad tillsammans så att en fyra månaders gratis prenumeration verkligen sparar nya abonnenter en betydande summa pengar.

Registrera dig senast den 4 juli så får du tillgång till båda tjänsterna gratis i fyra månader. Du debiteras inte 9,99 USD per månad förrän efter november i år, förutsatt att du väljer att fortsätta använda båda tjänsterna. Om du bestämmer dig för att inte fortsätta efter att rättegången avslutats finns det ingen skyldighet att köpa ett abonnemang.

Den här kampanjen erbjuds bara till nya prenumeranter. Om du redan prenumererar på Google Play Musik eller YouTube Red kan du inte dra nytta av den här kampanjen.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Google Play Musik och YouTube Red.